Louhintapalvelut Virolahdella

Ota yhteyttä

Virolahdella toimipaikkaansa pitävä JK-Louhinta Oy tarjoaa louhintapalvelut kaikkialla Suomessa. Toteutamme louhinnat erilaisiin kohteisiin ja hoidamme niin suuret kuin pienetkin urakat. Palvelemme erityisesti rakennusteollisuutta, yksityisiä yrityksiä sekä kaupunkeja ja kuntia. Tämän lisäksi myös yksityistaloudet voivat tilata palvelujamme. Käytämme louhintatöissä omaa kalustoamme ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaa työn onnistumisen.

Saat meiltä muun muassa seuraavat louhintapalvelut:

  • Rakennuskivilouhinta

  • Pienimuotoiset koelouhinnat

  • Murskalouhinta

  • Kunnallistekniikkalouhinta

  • Rakennusten pohjalouhinta

  • Tienvarsilouhinta

  • Kivien rikotustyöt

  • Kiilaustyöt.

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Räjähteetön louhinta

Mikäli louhintakohde on asuinrakennuksessa tai kellaritiloissa, tulee louhinta suorittaa räjähteettömästi. Teemme tarvittaessa kalliolouhintaa ilman räjähteitä esimerkiksi hydraulinen kiilaus- tai paisunta-ainemenetelmillä ns. etanadynamiitilla. Teemme myös piikkaustyöt. 

Jos kiinnostuit räjähteettömän louhinnan palveluistamme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottoon

Muut louhintapalvelut

Me toteutamme vankalla ammattitaidolla erilaiset louhinnat, kuten rakennuskivilouhinnat, murskalouhinnat, kunnallistekniikkalouhinnat, rakennusten pohjalouhinnat, tienvarsilouhinnat ja kivien rikotustyöt. 

Palvelemme Virolahdelta käsin koko Suomen alueella. Käytämme omaa laadukasta ja monenlaisiin kohteisiin soveltuvaa kalustoamme. Mikäli kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lue lisää kalustostamme

Poraustyöt

Louhintatöiden lisäksi teemme erilaiset poraustyöt vuosien kokemuksella. Suoritamme vankalla ammattitaidolla muun muassa railonporaustöitä (aukiporausta) sekä teemme myös metriporausta ja vaakaporausta (poraamme erilaisia pysty- ja vaakalinjoja).

Tutustu myös referensseihimme

Toimintatapamme

Yrityksemme historia alkaa jo 1960-luvulta, ja meille onkin vuosikymmenten aikana kertynyt runsaasti kokemusta erilaisista rakennuskiven louhintatöistä ja kivenporaustöistä. Toteutamme kaikki urakat laadukkaasti ja luotettavasti vuosien kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Pidämme kiinni sopimuksista ja siitä, minkä lupaamme asiakkaalle. 

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.